Δευτέρα 14 Φεβρουαρίου 2011

Επιτέλους σε ....σύνδεση

        Κορίτσια, Χρόνια πολλά!!! Γιατί γιορτάζουμε σήμερα. Γιορτάζουμε την αγάπη για τον εαυτό μας. Γιατί μόνο όταν αγαπάμε τον εαυτό μας και βρίσκουμε ευκαιρία να το γιορτάσουμε, μπορούμε να αγαπάμε όλες και όλους, μπορούμε να απολαμβάνουμε τα ωραία που μας προσφέρει η ζωή και να υπερβαίνουμε ό,τι μας στεναχωρεί, ό,τι μας πιέζει, ό, τι μας πληγώνει.Τότε και μόνο τότε μπορούμε να είμαστε ελεύθερες κι ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΕΣ.
  •        ΚΑΙ Εμεις, στο Megera club, είμαστε ευτυχισμένες σήμερα. Πρώτα, γιατί  επικοινωνούμε πρώτη φορά μαζί σας, ένα σχεδόν μήνα μετά τα γενέθλια του νέου club γυναικών, κι έπειτα γιατί χθες είδαμε μια ωραία ταινία με τη Νικόλ Κίντμαν. " Η απώλεια" ήταν ο τίτλος της ενδιαφέρουσας από κάθε άποψη ταινίας, την οποία απολαύσαμε, γιατί παρά τους χαμηλούς τόνους και τις χαμηλόφωνες ερμηνείες, είχε υψηλά νοήματα και σημαντικά μηνύματα για κάθε άνθρωπο.Η υπόθεση αφορούσε τις προσπάθειες αντιμετώπισης μια απώλειας, της απώλειας ενός παιδιού, από τους γονείς. Μάς προβλημάτισε, μάς έβαλε να σκεφτούμε για τις απώλειες, μικρές ή μεγάλες που έχει να αντιμετωπίσει καθεμιά από μας, κάθε άνθρωπος.Άλλος χάνει την εργασία του,άλλος  ή άλλη τη ή το σύντροφό του, τη φίλη, το φίλο ή κάποιους φίλους, άλλος χάνει την εμπιστοσύνη που είχε στους δικούς του ανθρώπους... 'Ολοι υποφέρουν. Όλοι υποφέρουμε. Καθένας, βέβαια, έχει διαφορετικό τρόπο να αντιμετωπίζει την απώλεια, μικρή ή μεγάλη. Εμείς προτείνουμε ψυχραιμία, ενδοσκόπηση,αξιοπρέπεια και εξωστρέφεια. Γιατί αν έχεις δικούς σου ανθρώπους και μπορείς να τους μιλήσεις, να τούς εμπιστευτείς ή ν' ακουμπήσεις πάνω τους, και χωρίς να τους μιλάς, είσαι τυχερή. Το κόστος είναι πολύ μικρότερο.
  • Εμείς είμαστε εδώ. θέλουμε να γίνουμε οι φίλες σας. Οι ανώνυμες φίλες στις οποίες μπορείτε ν' απευθύνεστε - με ψευδώνυμο πάντα κι εσείς, για να μπορείτε να μιλάτε με την ανωτερότητα και την αξιοπρέπεια που κερδίζουν οι άνθρωποι που σέβονται την ελευθερία, ακόμη κι όταν γράφουν ανώνυμα.
                                                                                      Με αγάπη
                                                                                     Megera

3 σχόλια:

  1. Κορίτσια, χαιρετίζω κι εγώ την έλευσή σας. Περίμενα ένα club γυναικών. Μια παρέα γυναικών κυρίως,αλλά και όποιων αγαπούν τις γυναίκες, για συνομιλία, ουσιαστική επαφή, ανταλλαγή απόψεων για θέματα που αφορούν το φύλο μας,αλλά και άλλα.Βέβαια, δεν σας κρύβω ότι θα ήθελα να ξέρω κάποια στοιχεία - γενικά πάντα- για το προφίλ σας.Π.χ αν σπουδάζετε ή όχι, αν εργάζεσθε ή όχι,αν έχετε ελεύθερο χρόνο, αν ταξιδεύετε συχνά,αν διαβάζετε, αν σάς αρέσει το θέατρο, το σινεμά,το βουνό ή η θάλασσα...Αρκετά,όμως, για σήμερα.Έχω και δουλειά.Σας αφιέρωσα λίγο χρόνο από το διάλειμά μου στο γραφείο.Έχω ώρες δουλειάς ακόμη.

    Γειά σας
    καλή επιτυχία!!!
    Ανώνυμη 2

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΣΥΓΧΑΡΙΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΩΡΑΙΑ ΣΑΣ ΠΡΟΤΩΒΟΥΛΙΑ. ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗ ΕΚΠΛΗΞΗ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΣΕΣ ΣΥΝΟΜΙΛΙΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Είναι βέβαιο ότι οι συνομιλίες μας θα είναι ενδιαφέρουσες. Ερινύες ή Ευμενίδες καλως ήρθατε!!! Κανένα πολιτικό σχόλιο θα κάνουμε;Σημεία και τέρατα συμβαίνουν γύρω μας...
    Πως βλέπετε την κατάσταση;
    Περιμένω αφορμή για πολιτική συζήτηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή