Σάββατο 5 Μαρτίου 2011

Διακοπές στα Λουτρά Πόζαρ

Γεια σας , φίλες της Μέγαιρας ,

για το τριήμερο της 25ης Μαρτίου έχω να σας προτείνω έναν εξαιρετικό προορισμό κοντά στη Θεσ/νίκη , για να μην ξοδευτείτε ιδιαίτερα λόγω της οικονομικής κρίσης .Πάρτε λοιπόν τους αγαπημένους σας και κλείστε ξενοδοχείο στα Λουτρά Λουτρακίου Αριδαίας , που απέχουν από την πόλη μας γύρω στα 115χιλιόμετρα.
Τα Λουτρά βρίσκονται στους πρόποδες του όρους Βόρας ( Καϊμακτσαλάν) , κοντά στην Αριδαία. Η τοποθεσία προσφέρεται όχι μόνο για χαλάρωση και ηρεμία , αλλά και για επαφή με τη φύση , πεζοπορία , αλλά και για θεραπευτικούς σκοπούς .
Συγκεκριμένα , ο επισκέπτης έχει τη δυνατότητα να περπατήσει μέσα στο δάσος , να γνωρίσει τους φιλικούς και φιλόξενους κατοίκους της περιοχής , να προμηθευτεί τοπικά προϊόντα κι ακόμη - αν τον ενδιαφέρει - να επισκεφθεί τα ιδιαίτερα ενδιαφέροντα σπήλαια της περιοχής।
Το χαρακτηριστικό των Λουτρών ο θερμοπόταμος , ένα θαύμα της φύσης , αφού τα νερά του είναι ζεστά στις δύο άκρες και παγωμένα στο κέντρο।
Τα ιαματικά νερά είναι κατάλληλα για προβλήματα του αναπνευστικού και του κυκλοφορικού συστήματος, για ρευματοπάθειες, γυναικολογικές και δερματικές παθήσεις।
Προσφέρονται ακόμη και για ποσιθεραπεία για προβλήματα ήπατος,νεφρών , χολής, πεπτικού και ουροποιητικού συστήματος.

1 σχόλιο:

  1. Aγαπητέ scriptor,
    εξαιρετική η πρότασή σου!!!
    Πράγματι,ξεχνάμε τέτοιες μέρες ότι υπάρχουν κοντινοί προορισμοί που και οικονομικοί είναι και απολαυστικοί μπορεί να γίνουν,ειδικά όταν είσαι με καλή παρέα.
    Εσείς, scriptor
    έχετε πάει στα μέρη αυτά τις φίλες σας που έχουν προβλήματα με το ουροποιητικό και τα νεφρά;Γιατί φαίνεται ότι τα ξέρετε καλά.
    Περιμένουμε οργάνωση εκδρομής κάποιο Σαββατοκύριακο της άνοιξης για τα ωραία αυτά μέρη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή