Πέμπτη 3 Μαρτίου 2011

Με τι μοιάζουν οι άπιστοι άνδρες, κορίτσια;

    Λοιπόν κορίτσια, το μεσημέρι έβλεπα μια διαφήμιση στην τηλεόραση: 'Ενα τεράστιο χταπόδι πλατσούριζε στο απέραντο γαλάζιο με μια περηφάνεια,μια υπεροψία, μία αίσθηση υπεροχής και ανωτερότητας, σαν να ήταν όλη η θάλασσα, όλο το υγρό στοιχείο στη διάθεσή του. Τι μού θύμισε; Τους άνδρες που περιγράφουν οι αγαπητές φίλες στα σχόλιά τους. 'Ανδρες με αλαζονεία, υπεροψία που νομίζουν ότι έχουν όλο το γυναικείο πληθυσμό στα πόδια τους, που νομίζουν ότι μπορούν να κάνουν τα πάντα και να συνεχίζουν απτόητοι τη μίζερη ζωή τους. 'Ολους εκείνους που έχουν μεγάλη ιδέα για τον εαυτό τους - σύρε -φέρε managers ( ξέρετε κάποια εποχή, λίγα χρόνια πριν, ήταν της μόδας οι manager και πολλοί κουκούλωναν τη μηδαμινότητά τους πίσω από τέτοιου είδους τίτλους της συμφοράς), που επιδεικνύονται, που αναπτύσσουν ανοίκεια οικειότητα με κάθε θηλυκό που συναντούν και προσπαθούν να το εντυπωσιάσουν. Ελάτε κορίτσια, όλες έχετε συναντήσει και συναντάτε καθημερινά τέτοιους τύπους που ....αυτοχασισώνονται μιλώντας για τον εαυτό τους, που επιδεικνύουν και το..ρολόι τους, αν είναι επώνυμο και σχολιάζουν από που, πότε και -συνήθως- πόσο το αγόρασαν, όχι για να αναφέρουν την τιμή, αλλά για να.... χαρείτε μαζί τους για την έκπτωση που πέτυχαν.
      Λοιπόν, τι λέγαμε; Αυτό το χταπόδι της διαφήμισης μού θύμισε τέτοιου είδους άνδρες. Η συνέχεια της διαφήμισης τώρα. Εκεί που το χταπόδι απολαμβάνει όλο υπεροψία και αίσθηση κτητικότητας το απέραντο γαλάζιο, μάς πλησιάζει, μάς πλησιάζει, έρχεται όλο και πιο κοντά μας, πολύ κοντά, "κολλάει" σχεδόν πάνω μας και ξάφνου...ακινητοποιείται, παγώνει, μένει ξερό γίνεται ένα κομάτι πάγος ( η διαφήμιση αφορά εταιρεία κατεψυγμένων θαλασσινών και υπογραμμίζει τη φρεσκάδα τους)
     Τι κάνουμε, λοιπόν, κορίτσια, μ' αυτούς τους άνδρες χταπόδια; .Πώς τούς βάζουμε στην κατάψυξη;
 Περιμένω απαντήσεις.....
                Φιλιά
               Megera

2 σχόλια:

  1. Οι άπιστοι άνδρες εκ φύσεως μπορεί να μην έχουν την ομορφιά του George Clooney,να μην συναγωνίζετε στα ασυναγώνιστα στον Γκουσγκούνη ή στην εφυία τον Αιστάιν σίγουρα όμως έχουν ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ.
    Που καταλήγουμε?"επιείκια,κορίτσια".
    Αν δεν μπορείτε να το αντέξετε κοριτσάκια μου,δείξτε του τον δρόμο τον αγύριστο.Πάντως μην σκεφτείτε ότι θα τον αλλάξετε.Ακόμη και στον ύπνο του θα σας απατήσει......
    Εξάλλου,ο άνδρας από τη φύση του είναι πολυγαμικό ζώον μιας και προέρχεται κατευθείαν από την γενιά των πιθήκων.Άρα τι?Καταδικάζουμε το λιοντάρι γιατί ζευγαρώνει με διαφορετικές ύαινες?
    Γιάυτό"αγριόγατές"μου,βάλτε μέσα τα νυχάκια σας και δείξτε κατανόηση.Καλύτερα ειναι να τους βγάλουμε απο την καταψυξη μόνο αν δεν έχουμε κάτι .....άλλο.....να μαγειρέψουμε...Κατι λιγότερο αφροδιασιακό.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Βέβαια τετοιου είδους αρσενικά.....εντυπωσιάζουν ειδικα στην πρώτη γνωριμία αλλα δεν παυει να είναι μια εικόνα.Μία κινητη διαφήμιση,μία καλα στολισμένη βιτρίνα που ίσως...ίσως εκθέτει ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ....Σιγουρα ένας σνομπ και καλοντυμένος αντρας και καμια φορα ομορφος...γίνεται το αντικειμενο του ποθου...αλλα μπαίνει στην καταψυξη και μένει εκει προτου πλησιασει....η ακομη καλύτερα...αφήνουμε το χταποδακι να γινει τσιπουρομεζες για (καποια)καποιο στομαχι που έχει γρήγορη χώνεψη...ΤΕΤΟΙΟΙ ΑΝΤΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΙΟΝ ΠΑΡΟΔΙΚΗΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗΣ ΟΠΩΣ ΤΑ ΡΟΥΧΑ ΤΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή