Τετάρτη 2 Μαρτίου 2011

Λόγοι απιστίας σύμφωνα με τις επιστημονικές έρευνες

     Σύμφωνα με επιστήμονες, μελετητές συμπεριφοράς και γενικώς ερευνητές, κάποιοι από τους λόγους απιστίας είναι οι εξής:
α. Το γεγονός ότι φθίνει το sex στη διάρκεια του γάμου, λόγω της μεγάλης οικειότητας, λόγω της στοργικής αγάπης, λόγω της σταθερότητας του γάμου.
Σχόλιο: Άρα, μην τον θεωρείτε φίλο, κορίτσια, μην έχετε ούτε λεκτική οικειότητα μαζί του, γιατί θα πέσετε κι οι δύο στην παγίδα της ερωτικής συνήθειας.Θα χαλάσετε το σπίτι σας. προσοχή ! τι θα γίνουν τα παιδιά.

β. Η ερωτική πράξη στο γάμο δεν έχει τελετουργικό, δεν έχει ερωτισμό.
Σχόλιο: Έχει, όμως, ρομπίτσα μισοτριμμένη, παντοφλάκια με ζωάκια -κατά προτίμηση λιονταράκια- ρολά στο κεφάλι - η γιαγιά μας φορούσε μαντήλα, αλλά μια χαρά έζησε με τον παππούμας! Τι θέλουμε εμείς και τα ψάχνουμε τώρα- και μπλουζίτσα λαδωμένη. Μην πω για την κρεμυδίλα, γιατί ο πασάς θέλει και σουτζουκάκια σμυρνέϊκα.Πώς να μαγειρέψουμε, κύριε μελετητά, χωρίς να χαλάσουμε τα καλοφτιαγμένα νυχάκια μας, τα καλοχτενισμένα μαλάκια μας, ώστε να είμαστε και ερωτικές;

γ. Η παρανομία και η ποικιλία είναι αφροδισιακή. ΄
Σχόλιο: Ε καί; και τα καλάσνικοφ είναι παράνομα.Θα προμηθευτούμε δυο τρία, για να νιώθουμε τη συγκίνηση από το φόβο μην μας πιάσει η αστυνομία; Τι μάς λέτε!!! Αν θέλει ο άλλος παρανομία, για να ανέβει ζήτω που καήκαμε. Ας μπει σε συμορία. Θα βγάζει και κανα φράγκο. Αν πάλι θέλει ποικιλία, κι εμείς θέλουμε ποικιλία στις γόβες μας,στις καμπαρντίνες μας, στις τσάντες μας, στα κοσμήματά μας, στα ταξίδια μας, στις εξόδους μας...Κι εμείς αγαπάμε, αλλά δεν κάνουμε έτσι.

δ. Το φαινόμενο Κούλιτζ ( θα σας πω άλλη φορά ποιος ήταν ο Κούλιτζ): Οι άνδρες χρησιμοποιούν τον πρωτόγονο προγραμματισμό των θηλαστικών να γονιμοποιούν όσο το δυνατό περισσότερα θηλυκά.
Σχόλιο: Τι μάς λέτε! κορίτσια, άνδρες δίνουν αυτές τις ερμηνείες. Να είστε σίγουρες. Έτσι καλύπτουν και τις βρωμίτσες τους και δικαιολογούνται στις γυναίκες τους. Οι αμερικάνες τα χάφτουν αυτά και οι βόρειες της Ευρώπης.Προσέξτε κύριοι, μη χρησιμοποιήσουν και οι γυναίκες αυτόν τον πρωτόγονο προγραμματισμό και πολλαπλασιαστούν τα θηλυκά που θέλουν να γονιμοποιηθούν από όσο το δυνατό περισσότερα αρσενικά.

ε. Η επιθυμία για ανανέωση.
Σχόλιο: Ανανεώστε, βρε αγόρια, πρώτα τις γυναίκες σας και μετά ψαχτείτε κι εσείς.Ανανεώστε την γκαρνταρόμπα τους, τη διάθεσή τους,τις επιθυμίες τους...και μετά έχει ο θεός και για σας.Σάς αγαπάμε, θα σάς καταλάβουμε, θα σάς νιώσουμε. Εσείς την ανανέωση την κρατάτε για τις άλλες.Να τις βγάλετε σε ωραία καφέ, να τις πάτε σε ωραία εστιατόρια,να τις τριγυρίσετε στα μπουζουκομάγαζα,σε ειδυλλιακές παραλίες ή μπαράκια της Χαλκιδικής- δεν ξέρω που τις τριγυρνάτε οι Αθηναίοι, οι νησιώτες και οι των ηπειρωτικών περιοχών- να ανανεώσετε το άρωμά τους, να τους πάρετε δωράκια.Και τις γυναίκες σας; Σε κανα goodys με τα παιδιά,άντε και στην παραλία σε κανα παγκάκι και να τους λέτε τον πόνο σας : ότι ήρθε ο λογαριασμός για τα ασφάλιστρα και να τής φέρνετε θλίψη - Έχετε δει τη διαφήμιση, κορίτσια; εκείνη τη δυστυχισμένη που την έχει πάει βόλτα ο άλλος και της αναφέρει το λογαριασμό των ασφαλίστρων.

Κορίτσια, μην πτοείσθε! Υπάρχει και εξελιγμένο είδος.Αυτό να ψάξετε οι νέες κοπέλες, αυτόν να ονειρεύεστε οι παθούσες, για να μη σας καταλαμβάνει θλίψη με τ' ασφάλιστρα των αυτοκινήτων. Γιατί να ξέρετε - το λένε και οι έρευνες- οι ερωμένες και οι εραστές δεν ξέρουν ούτε για λογαριασμούς τηλεφώνων, ούτε για λογαριασμούς βενζίνης και πετρελαίου, super market, φροντιστηρίων των παιδιών, περαίωσης, ούτε ασφαλίστρων. Γι αυτό και ....αποδίδουν τα μέγιστα.

                                                           Φιλιά πολλλλλά
                                                               Megera 

5 σχόλια:

  1. Η ζωή είναι ωραία αλλά τα έχει μ' άλλον.
    Μ' αυτόν που προφανώς της πετάει λουλούδια και όχι άπλυτα εσώρουχα στη μέση του μπάνιου, της μοιράζει φιλιά και όχι ρεψίματα την ώρα του φαγητού, την αποκαλεί "φως του, αγάπη του, ζωή του" και όχι "γυναίκα" ή "Σούλα, Τούλα, Κούλα" σκέτο.
    Κι αν τα νιάτα μου γκρινιάζουν για τις σχέσεις μόλις λίγων μηνών, άραγε θα αντέξουν στις υποχωρήσεις μιας ολόκληρης ζωής;;

    Erinis
    (παλεύοντας ακόμα να συνδεθώ στο blog κανονικά)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το φιλί . . .
    Αυτή είναι έγκυος κι αυτός την έσωσε από μια φωτιά, βγάζοντάς την στην πίσω αυλή.
    Μετά συνέχισε να πολεμά τη φωτιά.
    Όταν έσβησε τη φωτιά, αυτός κάθισε να πάρει μιαν ανάσα.
    Ένας φωτογράφος, από εφημερίδα της Ν. Καρολίνα, την είδε... να στέκει σε μια απόσταση και να κοιτά τον πυροσβέστη.
    Μετά, τη βλέπει να πηγαίνει κατευθείαν προς τον πυροσβέστη κι ο φωτογράφος απορεί τι θα κάνει.
    Σηκώνει την κάμερα τη στιγμή που αυτή πήγε κοντά στον κουρασμένο άντρα, που είχε σώσει την ίδια και τα αγέννητα παιδιά της, και τον φίλησε.
    Η ηρωίδα είναι μια υπέροχη σκυλίτσα, που ένιωσε την προσφορά αυτού του άνδρα.
    Είδατε, κορίτσια; Οι άνδρες είναι πάντα χρήσιμοι
    Πάρτε έναν...Αχρείαστος να 'ναι!!!

    Ένας άνδρας που αγαπά τις γυναίκες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τι χρώμα έχει το Αυτοκίνητο ? (ανέκδοτο)
    Πάει ένας γύφτος στο σουβλατζίδικο που συχνάζει και λέει:

    - Φιλαράκια, όποιος βρει το χρώμα του αυτοκινήτου μου, θα τον κεράσω 10 σουβλάκια. Αμα, όμως, δεν το βρείτε θα με κεράσετε εσείς 10 σουβλάκια. Αντε επειδή είμαι στις καλές μου, θα σας πω και το... πρώτο γράμμα: Αρχίζει από Ταφ.

    Αναρωτιούνται οι άλλοι και λενε:
    - Τιγρέ;
    - Τιρκουάζ;
    - Όχι, απαντάει ο γύφτος.
    Περνά ώρα με ερωτήσεις, αλλά δεν το βρίσκουν και λένε στον γύφτο:
    - Αντε ρε, να το πάρει το ποτάμι...

    Και λέει ο γύφτος:

    - ΤΑΛΑΣΣΙ!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δηλαδή, αν κατάλαβα καλά, φίλη Megera, η ζωή μου θα ήταν πολύ καλλίτερη μ' έναν εραστή δίπλα μου αντί για το συζυγό μου. Αυτό προτείνεις;Είμαι μαζί σου!! Προχώρα λοιπόν, και εμείς ακολουθούμε!!
    Με αγάπη
    Η "αυτή που προτιμά τα ζωή μιας συζύγου αλλά με τα πλεονεκτήματα μιας ερωμένης"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Για όσες και όσους έχουν ζήσει τραυματικές εμπειρίες τέτοιου είδους ή και άλλες, οι ειδικοί συμβουλεύουν ότι η λήθη δεν είναι η καλύτερη λύση αντιμετώπισης. Γιατί εδραιώνονται στον ψυχικό μας κόσμο και διαταράσσουν την ισορροπία μας. Είναι καλύτερα, λένε, να εμπιστευθείς μια καλή φίλη, έναν καλό φίλο να τού αναφέρεις την εμπειρία σου,με τρόπο ρεαλιστικό, αναφέροντας τις λεπτομέρειες και τα πρόσωπα που εμπλέκονται σ' αυτήν. Ζήτησε από τη φίλη ή το φίλο να ανακεφαλαιώσει την εμπειρία που άκουσε από το στόμα σου, χωρίς να σχολιάσει τα συναισθήματά σου. Κατάγραψε την τραυματική σου εμπειρία και διάβασέ την μετά από λίγες μέρες. Αν η τραυματική σου εμπειρία επηρεάζει την καθημερινή σου ζωή, φρόντισε να αποφεύγεις πρόσωπα και καταστάσεις που σε ενοχλούν. Βρες νέα ενδιαφέροντα, αθλητισμό, ταξίδια, εκδρομές, μουσική, σινεμά, διαλέξεις. Κοιμήσου καλά, φρόντισε τη διατροφή σου...Αν δεν τα καταφέρεις, πρέπει να απευθυνθείς σε ειδικό.
    Ιλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή