Τρίτη 15 Μαρτίου 2011

Άνοιξη

Και μην ξεχνάτε, αγαπημένες φίλες, αγαπητοί φίλοι,
    ήρθε η άνοιξη!!!
    

                         megera

4 σχόλια:

  1. Πολύ καλή η έμπνευσή σου , megera.
    Aποπνέει αισοδοξία και μας υπενθυμίζει ότι τα πιο ωραία πράγματα στη ζωή είναι δωρεάν . Δυστυχώς όμως οι πιο πολλοί δεν τα βλέπουμε και αφηνόμαστε στη μιζέρια και στις μικρότητές μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Επίσης, πολλές φορές και να θέλουμε εμείς να απλαύσουμε τα απλά πράγματα που ομορφαίνουν τη ζωή μας και τη δίνουν χρώμα, ΔΕΝ μας αφήνουν οι άλλοι - και ιδίως οι δικοί μας, οι κοντινοί μας άνθρωποι να το κάνουμε, με τη δική τους μιζέρια και τις δικές τους μικρότητες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Υπερβείτε ,φίλες και φίλοι, τη μιζέρια και τις μικρότητες.Αυτές οι συμπεριφορές μάς υποβαθμίζουν ποιοτικά και μάς επηρεάζουν αρνητικά, μάς ωθούν να ζούμε μέσα στην ευτέλεια και τη μικροπρέπεια, στενεύουν το πνεύμα μας, περιορίζουν τις εσωτερικές μας δυνάμεις,επηρεάζουν το ήθος μας.
    Απομακρυνθείτε, λοιπόν, γρήγορα από ανθρώπους που έχουν τέτοια συμπεριφορά, έστω κι αν είναι από το κοντινό σας περιβάλλον.
    Megera

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τώρα που ήρθε η άνοιξη κι η φύση ...λουλουδίζει
    Δούλεψε έξω από το γραφείο.
    Πάρε τους φακέλλους σου,το φορητό υπολογιστή σου και βγες στον κήπο,στο μπαλκόνι, δίπλα στις γλάστρες με τα φρεσκοφυτεμένα πανσεδάκια. Εκεί θα νιώθεις υπέροχα και είναι βέβαιό ότι θα φέρεις πολύ γρήγορα σε πέρας σημαντικές εργασίες που τις είχες αφήσει στην άκρη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή